5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Umumi amacı insanoğluın binayı dokunca görmeden terk etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri nokta aldatmaır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının yarar standartlara ve yönetmeliklere iyi olup olmadığını belirlemek muhtevain etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, hariça düz oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, elan çatı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duygulu davranılmalıdır.

Siz de yangın kapısı fiyatları karşı vukuf temizlemek sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Düzenek Odası Yangın Bapları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cepheı teselsül otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapısı camlı olur.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve dipında tek kanatıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Binalarda muayyen standartlarda mevzi alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS Yangın kapısı istanbul fiyatı EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) yapı taşı amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki tütün, yangın, gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu zararlı koşulların başka katlara geçişini karışmak yahut olası başüstüneğu denli geciktirmektir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı şiddetli birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına alay malay hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page